Sy preggy 19 week 5 days..nk tnya,mcmne kita nk rsa bby tendang or gerak..sbb sy mcm xde rsa apa2..

Ni kandungan pertama sy..so xde pengalaman mcmne rsa nye..kdg2 jst rsa mcm cramp je kt ari2 or bhgian kanan n kiri bawah perut..ke mmg normal je rsa mcmni

2 Balas

Rasa mcm gelembung angin dkt dalam. Tu baby sedu. Nanti akan rasa benda bergerak pulak. Selalu 20w ke atas baru dpt rasa utk anak first.

3y ago

sy kndungan 19w da rse ... aktif sgt huhuhu

Rase macam ade angin2 dari dalam.. Lepastu rase macam senak..