keras

nk tny normal ka bru 14 week rsa mcm ketul keras timbol kt perot..kdg2 ja rsa timbul keras tu..sekrang rsa keras tu dekat bwah pusat,,selalu rsa kiri atau kanan ja

5 Balas

Sy pon sama sis.. Kerap rasa mengeras tp bwh perut.. Dekat line panty tu.. Pagi2 selalu rasa.. Hrtu tny nurse die kata normal..

Normal. Tp tak semua org rs mcm tu.. Tu baby la tu. Paling rs bila baring tanpa bantal... Sy kalau rs mcm tu cpt2 bgn hahaha

5y ago

Sy tiap kli baring msti keras sblh kiri, kdg risau apa bnda

Sy pun lg trase bile da msuk 15 week..pagi2 prut mgeras bwah pusat..bile sentuh eh da kras prut tp lme

sama mcm sy la ...skrg da masuk 18w da

Normal tu sis.kdg2 disebabkn janin nk mmbesar