LOW HB

Ni dah masuk 14w & 2nd time check darah still jugak low. Mommies, any suggestion?

28 Balas

Sy pn same hb low walaupun amalkan makan kerang lah,jambu lah tp last2 stop minum milo baru hb naik 12.1..

Sy mnum jus lobak merah..tiap2 hari mnum..mkn ubat pn dgn jus..dr 9.9 hb naik 11.3...ubat jgn lupa ambk

sy dr awal mmg ok 12.6 xturun dan naik kerap mkn buah jambu batu, ubat xmkn sgt sbb mual muntah,

Sy minum air ribena dr awal pregnant smpai lahir..alhamdulillah HB sentiasa okeyy

Jambu batu Kerang Hati ayam Air Perahan buah delima ori Try ni

Makan buah jambu batu.....amalkan makan sayur bayam

Sy stop mnum milo,choc,tea.alhamdullilah dri 10 naik 12.

4y ago

Sy pon kene stop jgk mcm sis ni..💪💪💪

Try mkn watermelon,jambu batu & sayur bayam.

Try makan kurma sis.. insyallah.

Mkn oat je dik...confirm2 naik..