redha

happy dengar kawan2 boleh minum air gula at 28 weeks...sy 14 weeks da kene minum..x aci betul? benda paling tak suke bile kene mnum air gula..lepas minum rase nampak org kecik besar je..

2 Balas

Same sya 13 week kne minum dh sekali teguk je nasib tak keluar balik huhu..tp before minum kne ambil drh lepas minum pun kne ambil darah skit nye kebas kiri n kanan tgan

Haha nervous bila nampak sukatan gula tu, separuh gelas. Nasib baik sakali telan saja. 😂