Hi anyone yang consume neurogain pb? Okay ke? Weeks brp start makan?

Neurogain

Hi anyone yang consume neurogain pb? Okay ke? Weeks brp start makan?
27 Balas

I took it when my foetus was 4months. Heard it helps on brain development. Hubby's friend recommended us as she said her kid is so smart and loves to read and became a fast learner. Not sure tho, just give a try ya. But my 3months baby now is so smart, fast learner, loves colourful books, a chatter box and response on music etc. Hopefully my hubby's friend is right! No harm trying, all the best!

saya mkn...start 7m.tgk review yg dh mkn.klu mkn awl2 ngandung .ank hyperaktif.jadi di saran kn 7bln keatas

Hi , I did took that for ivf pregnancy - doctor advised after 3 month above . It’s very good for baby development .

🙋 dpt dari private hospital.. kalo ikot bacaan dari sumber dlm google dorg byk ckp supplement ni bagus utk baby

Based on pharmacist recommended me, the best period to take it is during 1st & 2nd trimester.

klau mkn ada rasa loya2 x? doktor bgi bru blh mkn ke ni...klau bli d farmasi blh ke sis,tnya jer sb nk tahu juga ...

5y ago

aaa awl lg.. nnti dh hujung tri kedua bleh laa☺ papepun tahniah☺☺

Okay sgt. Anak bijak alhamdulillah. Starts 7 months sampai bersalin. 😊

2y ago

Mungkin selari dengan org ckp anak hyperctive itu bijk 🤣 saya makan masa 7 bulan tp seminggu dua biji je…sekarang dah setahun 4 bulan. Alhamdulillah bijak dan cepat belajar. Active pun boleh tahan juga. Kadang2 mencabar juga bg maknya sebab maknya dah penat tp active betul anaknya. Tp tu yg buat anak kita bijak. Positif. Apa apa pun syukur Alhamdulillah

saya pergi farmasi dia ada suggest dan dah beli pun..tapi tak tanya doc lg..so saya tak makan

Sy jmpa dua dr smua ckp dari awal2 xda masalah nk mkn neurogain ni, makan sekali folic acid

doktor Saya mmg bg mkn minyak ikan Ni. ... start mkn 4 bln pregnant