Ganilia vs neurogain pb

Nak tanya ganilia dgn neurogain pb ni boleh consume skali ke. Atau bila dh consume neurogain dh blh stop ganilia? TQ

5 Balas

Tak pasti sis. Better masa check up di kk, sis tanya doktor atau nurse. Rasa lebih yakin kalau doktor yg nasihat.

Neurogain dr ckp dh boleh mkn awal Kehamilan, nk mkn ganilia boleh 3 bulan selepas mkn neurogina

neurogain lps 7 months.. bole mkn selang seli.. ganilia mse berpantang pun bole ambil lg..

3y ago

Sy oun mkn selang seli ganilia ngn neurogain

Yang Ada GDM, mana y sesuai ganilia atau neurogain? sekarang dah masuk 7bulan

Selang makn ya