Hi anyone yang consume neurogain pb? Okay ke? Weeks brp start makan?

Neurogain

Hi anyone yang consume neurogain pb? Okay ke? Weeks brp start makan?
27 Balas

Okay sgt. Anak bijak alhamdulillah. Starts 7 months sampai bersalin. 😊

2y ago

Mungkin selari dengan org ckp anak hyperctive itu bijk 🤣 saya makan masa 7 bulan tp seminggu dua biji je…sekarang dah setahun 4 bulan. Alhamdulillah bijak dan cepat belajar. Active pun boleh tahan juga. Kadang2 mencabar juga bg maknya sebab maknya dah penat tp active betul anaknya. Tp tu yg buat anak kita bijak. Positif. Apa apa pun syukur Alhamdulillah