Serah Diri 26.12.2019

Nervous nya rasa esok da nk masuk wad sbb dah overdue sekejap je da sampai tarikh..minta ibu2 semua doakan dipermudahkan urusan sepanjang proses bersalin ya

14 Balas

saya dah admit on 23/12 utk induce sbb dah overdue.. skrg masih d ward n blum brsalin.. doakan saye jugak ye.. induce dah 2kali..

4y ago

Aamiin

terima kasih semua.. sy doakn juga semua dlm keadaan baik dan dimudahkan urusan Amin..

Smoga dipermudahkan urusan sis n selamat bersalin... InsyaAllah amin..

Semoga dipermudahkan... Nanti kongsi lah boy or girl 😍

Semoga Allah permudahkan segalanya untuk sis dan baby esok

Semoga dipermudahkan proses bersalin ye sis

Aamiin.. Semoga dipermudahkan ya sis.

Insyallah.. Semoga dipermudahkn

semoga dpermudahkan...

Semoga dipermudahkan ye..