EDD Tak Lama Lg

Nervous kian terasa.. Ade tak mommies yg edd bln 11 ni? Huhu ape persiapan korg stkt ni? Amalan2 ape yg perlu selain urutan perineum? Huhuhu Allahu nervous weh ????

3 Balas

1. Spjg preggy amalkan sapu vco kt perut utk hilabgkan stretchmark 2. Selalu minum air kelapa

5y ago

InsyaAllah di amalkan.. Terima kasih awak 😊

buat senaman ringan, bnykan brjln.. rehat sckupnye... semoga dipermudahkan nanti

5y ago

InsyaAllah terima kasih.. Tp sy selalu pening dlm 3trimester ni.. Kdg nk tido je manjang huhu..

Sayaa 8/11. Cuma banyakkan berjalan, and buat senaman ringan.