edd January 2022

makin nervous +excited plak rasa bila dah msuk bulan Nov ni 😥

29 Balas

sy pun sama due 17 januari juga....semua perasaan ada mudahan smuaye dprmudahkan...dan IBU2 didalam yg sedang mnugu semoga selamat hendakye amin 🤲🤲🤲

Saya edd Dec 2021 ni, kalau ikut yg kiraan end of Dec tp sbb GDM kena deliver awal 2 minggu. Ni tgh nk tggu check up boleh normal atau kena czer je. Takottt

3y ago

I see. Semoga dipermudahkan segala urusan yee 🤲🏻

sy due bln 2..sma jgk ,xcited sgt²..😅hari² belek bju baby..smoga dpermudahkn smua utk mommy² nnt ye..insyaAllah aamiin² yrb😊🤲

3y ago

@Luna Kim,😊 sbr n jgn nervous..bdn kt tau apa yg patut kt bt nnt..sy doakn Smua Mommy² dpermudahkn dan dbri kekuatan nnt..insyaAllah🤲aamiin..😊❤️

edd sy 11/1/2022.. takut + excited semua ada.. semoga dipermudahkan utk mummy2 semua proses bersalin nanti 🤲🥰

sama la due 1/1/22...tp risau tkut baby xsbar nk kluar awl..😂 nk sruh kluar 2022 jgk😂😂😂excited tp tkut

Due date anak 1hb. betul ke kalau gdm akan deliver awal? mcm mana pon baby akan keluar awal ke kalau gdm?

Samaaaa, due bulan Jan 2022, semoga selamat semuanya ❤ excited + nervouss ☺️

Saya edd 1/2/22. Tak lama lagi dah. First baby, mcm2 fikir sbb nervous sgt😂

Sama lah edd january. Dah mula nervous tapi tak sabar tggu baby keluar. Hihi

sy due date Feb 2022 pun rasa berdebar je sbb yg nie anak no 3 🤭