Negeri apa yang seronok untuk "Food-Hunting"?

Select multiple options
Penang
Kelantan
Perak
Melaka
Lain-lain (sila komen)

596 respon

13 Balas

n.9 lemak cili padi and salai.. sarawak mee kolok especially.. sabah mertabak sabah,,sup payau♥️pasar tamu dia byk makan2 memang puas aty.. kedah laksa fav..sampai belajar buat laksa ng mbe pahang patin tempoyak♥️ and jati johor of cos asam pedas pekat😊 ni list fav food

Yang saya pernah food hunting penang, negeri sendiri selangor dan of course melaka. Intend untuk try perak and maybe negeri yang lain pula

semua negeri seronok untuk food hunting dan anak keunikan sendiri.

johor.. negeri sy sendiri 😂..susah nk meratau negeri org..

semua negeri..stiap negeri ada keistimewaannya

Negeri Sembilan, Penang, Terengganu, Johor,

Food paradise bagi kebanyakan orang Penang

semua negeri suka

terengganu

Terengganu