Adakah anda mempunyai nama panggilan tertentu yang hanya kenalan rapat sahaja menggunakannya?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1910 respon

10 Balas

ya...family pggl lain..kwn sm study dlu pggl lain..ms time keje pn pggl lain😅😅😅✌kekdg dri sndri pn knpiuse org pggl spe jika ada yg pggl nm pendek yg kita xpnh dgr.rupanya pgglan pendek..selain dr nm.fmly dan kwn.rapat ms.tmpt bljr dlu pggl..esp berlaku ms bkje dlu..ada je nm br d beri..hehehe

Tidak. Panggilan tertentu hanya keluarga yg guna. Kenalan, rapat atau tak rapat semua panggil saya dengan panggilan yg sama #TAPsupermoms #TAPactiveusers

nama norfadillah tp budak kg panggil ella. aduh melekat smpi sekarang.

Ya #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Along

tidak

yes

wow

ya

Ya