Bilakah anda mula pilih nama bayi anda?
Voice your Opinion
Trimester pertama
Trimester kedua
Trimester ketiga

13024 respon

85 Balas

Sbelum pregnant…saya dah berangan bagi nama….😂..siap cari nama anak lelaki…anak perempuan & nama utk kembar skali…..hahahah…..berangan nak kembar….kot la dpt kembar kan…..😂😂😂…Alhamdulillah scan 5 kali ..Baby Boy…semoga btul la 👦 😆🤲🏻❤️🌹

sblum tau hamil dh mimpi main dgn baby siap sebut nama.. suami pn sama mimpi jantina baby.. 2 minggu lps pd tu naik double line mmg yakin lh jantina sbb dh mimpi.. lps scan bkali2 mmg terang2 dia tnjuk jantina.. so ambip nama dlm mimpi..

Saya pilih dan senaraikan, dalam 3rd trimester dah bg kat suami. Last2, suami dapat ilham masa teman sy dlm labour room dan nama tu lansung tak ada dalam list yg saya buat. Dan nama kedua anak saya bff dia yg pilihkan 😪

nama sy dah cari sblm sy mengandung lagi....nama untuk bayi perempuan dan lelaki ,,dua2 sy standby dah nama...Semoga anak di dalam kandungan sy sihat ,cukup sifat sempurna ...aamiin...

sekarang dah masuk semester ke 3..tapi BLM dapat nama yg sesuai...bila dah dapat tak tau maknanya dlm Islam...takut tersalah pilih makna tak sesuai....

masa dh lahir baru pilih nama..😂😂😂✌dalam tempoh 7 hari decide mana nama sesuai utk anak bila tgk karektor dia mcmne n etc.. 😉✌ #TAPSupermoms

3y ago

sama kita..kdg tak tau lagi jantina..duk tgg

sebelum mengandung memang dah niat kalau ada anak lelaki nama apa dan kalau anak perempuan nama apa. sebab saya dah bertahun2 nakkan zuriat...

sy dh 30week nama baby xcari lagi😥..dh scan baby girl🥰...sy nk letak depan huruf R pastu huruf S..tp xjumpa lgi yg sesuai..

Actually sblum kawin lagi kami dah ada nama feveret.. So bila dah tau jantina, teruskan je la dgn nama tu.. Hehhe...

3rd trimester baru start finalize top 10 to top 5, then down to top 3 haahahaha last baru decide nama apa yang nak