Bilakah anda mula pilih nama bayi anda?
Voice your Opinion
Trimester pertama
Trimester kedua
Trimester ketiga

13123 respon

85 Balas

dah ..suami dah tekad bagi nama .. katanya anak first dgn second sy yg bagi nama ..yg ke3 dia yg bagi nama 🙄

trim 3 lps scan tahu jantina,panggil siap2 terus nama dia dari dalam perut biar dia biasa😂

Before khawin, husband dh start ajk cri nma2 anak🤭Then dh khawin, bgtau positive, haaa tinggal pilih😅

selalunye bile bby da deliver...dpt tgk muka bby.kmudian br fikir name yg sesuai dgn wajah nye...hihi...

Pada first semester list down dulu, second shortlist, third baru confirm nama 🤣 rasa excited sikit

Trimester kedua. Time tu g buat detailed scan n dpt tahu gender baby. Mlm tu juga cari nama. Hihi

sebelum kahwin , dah ada nama angan angan. so proceed je lah guna nama tu. husband pun suka.

belum fikir 🤣 banyak sgt benda lain nk fikir musim skrg ni kan 😩

Trimester pertama sebenarnya dah plan tapi lepas bersalin baru betul2 pilih #TAPxTanamera

slalu cri awal tpi bla dah scan n dh tau jntina cri lgi nma y best n mksd y baik2...