Hi

Nak tya klu kandungan da masuk 4 bln nurse x bgi da folic asid ke.. Sbb blik smlm dari kk farmasi cuma bagi Obmin merah itu je ke nk mkn.. Risau sbb bukan ke kita kena mkn folic asid msa mgdung.. Info ya guys...

11 Balas

Untung lah sis..saya ni check up dekat KD, KD tak bg pape, KK lagi lah.saya rasa Dorang lupa kot .. husnuzon..huhuu..next week nak g kk minta obimin..stress.. haha

5y ago

Aduh x apa sis bli je kt mna2 semantara tggu next temujanji kedang2 nurse ne kita tya baru nk bagi ubat mcm itu la selalu