Kecewa

Nak tumpang adik bradik sendiri pun kena hina... Sbb da sarat 8bulan 1minggu. Adik sendiri MENGHINA cakap "KO TU PERUT DA BESAR, NANTI TAK MUAT KERETA AKU!" ape yg Mommies akan rasa kan klu di tmpt sy? Nak pegi gathering sama2... Duit sy die minta. Tp nk tumpang kereta die kena hina pula. Sy tak drive kereta sebab sy takut sorg2 da sarat 8bulan. Sy pakai Honda. Adik sy pakai myvi. Tp tak sangka pula sampai adik sendiri boleh cakap mcm tu. Berkira dgn kakak sendiri. Tp duit sy pandai plak minta Rm150.

11 Balas

sepatutnya dia tak boleh sesekali macam tu. nanti kena batang hidung sendiri. 8bulan kesian perut memang sudah besar. dan sensitif. uhuhu and babyy boleh dengar lagi tuu. uhuhu situasi sis ssh sebab adik sndiri. sis ada tmpt lain menetap sis dengan keluarga lain?

5y ago

Tq... Moga sy sentiasa dlm lindungan ALLAH SWT 🤗