normal ke?

nak tnye, normal ker kalau tiba2 kita dah tak rase mual atau muntah2 tetibe? sbb sy mggu lepas asyik rse mual je...tp lepas smggu tu dah takde rse ape dah..ok je mkn semua. ada ker yg sama mcm sy? ade ape2 effect ker kt kandungan? sy baru 9w

6 Balas

kan... kita tak suka mual, nausea, sakit² semua tu. tapi bila tiba2 takde, jadi risau plk. hehe. sy 8 weeks. past 3 weeks nausea mcm nak pengsan. sehari dua ni makin ok. rasa happy tp dalam masa sama rasa takut. 1st baby. semoga kita semua dpermudahkan. aminnnnn

yah normal...ada yg rasa mcm tu...kejap rasa megidam.balik ada yg tiada..kdang2 mcm tu la

sy sepanjang pregnant takde muntah2. now dh 7months. nurse kata normal je.

normal..sama macam sy

normal tu

Normal