massive morning sickness

salam/hi .. sy dah 9w , smpai skrg mkn apa pun tak boleh masuk .. zincofer tu pun lgsung tak bole mkn .. nnt makin mual & makin lemah .. rutin harian sy tido je .. smpai kadang tu dah ptg baru bgn & still tak amik apa2 mknan utk dimakan sbb tekak rasa mual sgt2 .. muntah2 alhamdulillah takde , cuma tu laa .. asyik penat , nak tido .. mkn takde pun takpe .. ada tak mommies yg mcm sy ek ? 😅😅😅

1 Balas

start mngndung smpai 12w, sy amik folic acid sja...xde msalah hb pun ok ja...dh msuk 13w bru tukar zincofer tp kjap ja...mkn dlm 3mggu ja, lpstu xleh telan sbb muntah...jd mnx nurse KK tukar kpada new obimin...alhamdulillah ok ja