Assalaimualaikum

Nak tnye normal ke bila masuk 9w baru start mual² muntah bila bangun pagi?.. Selalu bila dah start 9w, akn hilang minggu ke berapa ye?. Terima kasih yg sudi jawab soalan sya.

5 Balas

Normal. Tak semua akan mengalami alahan yg sama & pada waktu yg sama. Ada yg start dr awal preggy & ada pula yg takde alahan langsung. Utk tempoh alahan tu pun semua individu tak sama sis. Kadang dh stop alahan bila dh masuk 4@5 bulan then dtg balik bila 34w ke atas