Mual

Mual & muntah akan hilang bila ya? Sekarang sy baru 9w 2d ?

17 Balas

Alhamdulillah.. Sy 9w 5d.. Setakat ni, sy just pening2 n rasa loya skit2 ja.. Belum pernah smpai muntah lagi.. Syukur sgt2..

Saya smpai bersalin mual muntah.. Slh mkn pun muntah makan terlebih pun muntah.. Tp dlm sehari mesty sekali muntah smpai lembik

Saya sebelum ni pun sama jugak.. Masok 13w dah kurang sikit cuma tak boleh bau yg pelik² mesti muntah..

sy 14 week still muntah jugak...sgt sensitive dgn bau2 pelik cpt je rasa loya😅

ade yg sesetengah akn mengalami sampai bersalin 😅

Selalu trimester ke2 dh hilang...tp depend pd bdn msg2...

Bergantung kpd individu 😘 moga dimudahkn urusan awk

Sy dah 19 weeks masih muntah. Depends badan masing2

Mungkin 17 atau 18 19 weeks . Sabar yer 😁

Sy da nk msuk 18w masih truk muntah mual