Berat Ibu Effect Kandungan X..

Nak tnye mommies2 kat sini.. Bpe kg mse mula2 mengandung?.. Sorrylah klu soalan nie sensitive.. Adakah berat bdn kita effect kandugan kita.. Saya baru keguguran 12 week.. Berat 100 kg mase mengndung.. Skrg susut pun skit jer sbb berpntg.. Planning nak ttc perlu ke turunkan lagi berat badan..?

1 Balas

Kalau obes, perlu turunkn berat badan utk mengandung sis. Nnt efek dan byk penyakit boleh dtg time pregnant

4y ago

Kan.. Insyallah cuba tururnkan berat bdn..