berat 55kg

Biasa kandungan 5bulan bgtu berat badan mommies brpa kg ye? Sya nak masuk 5bln dh..tp berat badan 55kg. Risau sbb berat bdn naik 1kg setiap bulan.. Berat sblm preg 49/50kg.

2 Balas

Sy pon naik 1kg setiap bulan..asalkan xde kenaikan y mendadak..rasenye okay je...kalau berat naik banyak..nnt nurse akan suruh mnum air gula..tkot ade kncg mnis ketika hamil

5 bulan berat sy naik 2kg. Dan kebetulan masa tu raya. Mmg asyik mkn sedap je. 😁 Masa 1st trim berat ada turun sikit sebab xde selera makan.