Hilang selera makan

Hai mmy. Nak tanya normal tak pregnant tp lost berat bdn stiap bulan 1-2 kg ? Now pija dh 4 bulan tp nafsu makan takda dn berat badan pon lost 6 kg dari awl preggy.. Mase 1bulan preggy berat bdn 76.. Now dh 70 kg.. Tp alhamdulillah morning sickness ke ape ke semua takda.. Hmm normal ke? Tkot jugak ada effect ke bby ?

1 Balas

Asalkn berat baby brrtmbh sis.. risau juga klau sis lost weight byk sgt ..

5y ago

Itula.. Tp checkup bby pon doktr tnye kenapa lost byk.. Tkot effect bby.. Ape yg boleh tok tmbh berat bdn ye? Sbb nak makan mmg tk lalu lansung 😭