Berat badan turun mendadak

Salam mommies, nak tanya normal ke berat badan turn mendadak. Sebelum nikah berat saya 72 kg. Saya nie jenis badan besar. Bila mengandung anak sulong, berat saya 65 kg. Sebab saya langsung tak makan nasi. Nak makan buah pun susah. Memang susah nak makan, sebab asal makan mesti muntah. Ada effect tak untuk baby? Takut saya mommies.

2 Balas

Normal sis utk awal kehamilan. Mmg xda selera. Nurse & doktor pun pham juga. Tp dorg mmg akan pksa kta mkn juga spya baby ckup zat d dalam. ☺

Biasa.. nnti naik blik la berat tu..