Sakit kelengkan dan pelvis

Nk tnya , ada ke tak mcm saya ye . Sekrg saya 37 weeks . Dkt area kelengkang dgn pelvis sakit yg amat mcm meyucuk2 , nk bejalan pun sekrg guna tongkat 😭 leps tu nk baring pun naik atas katil kena angkt kaki tu guna tgn tk pun org kena tolong . Lg2 kalau nk tido mengiring kiri kanan mmg tk boleh lah , sakit gila .rasa bdn ni berat je. Sekrg kaki sy da bengkak . Kebykan sy tnya diorang sakit bhgian pelvis dgn kelengkang tu boleh baring mengiring dgn bejalan mcm biasa. sy tido pun da duduk sekrg ni . Risau nk telentang . Ada ke ibu hamil situasi mcm saya ?

1 Balas

Pernah pergi check dengan doc tak?

12mo ago

dah . saya baru lepas check doc , doc ckp ada air kencing kotor sikit. Alhamdulillah baby keadaan ok je. cuma doc bg antibiotik je.