31 weeks sekarang nie

normal ke 31w kepala baby masih blum msuk laluan 🥺 td jumpa doc, pastu scan.. doc ckp bby songsong, risau nye lahaiii... lg 6weeks bru jmpa doc balik, nk tgk kepala baby da msuk laluan ke blum.. doc siap ckp, da 37w bru dieorg blh buat kptusan, nk pusing kn baby atau pn czer, Allahu risau sgt hati nie... ada petua ke nk bg baby pusing n stay kt laluan dia.. 🥺 #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

ad mmg ad sis ..tp kalau eat snaman awl..tkot baby kluar awl plk.. baby dah cukup 2kg ke..klau dah..blh la try wat senaman ..skng bnyk org share snaman untuk.baby trun

mg dpmudahkan segalanya amiin