perancang keluarga

Nak tny..cucuk depo sakit tak...ade tak yg cucuk depo pun sangkut jgk...mummy tgh survey perancang apa yg nak amek nt..skrg baru 16 hari berpantang

3 Balas

Perancang ni. Nma dia perancang sbb msih ad possibility utk mgndung. Dia bukan 100% mghalang kehamilan.. Klau ikat rahim tu lain crita. Sy ccuk depo 3bulan skli. Dan xbuang dlm. Dah 3x ccuk.. sis boleh cek kt wall sy. Sy ad share psal side efek yg sy alami.. hrap mmbntu 😊

I 4 tahun dah tak pregnant after anak kedua.. i kira tarikh kesuburan huhu..

tak sakit