Musim PKPP ni suami boleh ke masuk LB

Nak tnya..musim.pkpp ni adakah suami boleh teman masuk labrroomm ye..kalau masa PKP n PKPB mmng dgr xboleh..tpi dh PKPP ni adakah dh ada kelonggaran sikit ke..just tnya je sesiapa ibu2 yg dh bersalin di musin PKPP ni..😊..Kalau xdpt suami teman...redho lah..hehe..kena usaha sendiri lah kan..moga diberikan kekuatan kepada ibu2 yg bakal melahirkan dimusim PKPP

2 Balas

Ikut hospital sis.. kalau johor bahru masih tk bole lg.. 12 jun haritu baru dngr dr org yg da bersalin katanya tak bole teman.. kalau area lain sya tk pasti

Hospital kedah pon xdiberi kebenaran lagii