Bersalin Masa Pkpp

Assalamualaikum saya nk tnya ibu2.​Deu saya 22 bulan 8 masih masa pkpp. Buleh ke suami teman kita kt labor room?

2 Balas

kalau hospital kerajaan takboleh sis. macam saya haritu saya bersalin 20/7. suami saya tak dapat teman dekat labour room and kat wad. kalau suami nak pas barang kena pas kat guard nanti guard tu akan hantar pada kita. nasib la sehari je duduk wad, lepas bersalin petang tu dah boleh balik ☺️☺️

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته.. Kalau pkpp memang tidak boleh nak nak hospital kerajaan.. Lagi tak boleh even hari tak pkp atau pkpp pun.. Huhu