FPP MUSIM PKPP

Salam nk tanya. Ada yang bersalin di hosp slyg musim PKPP ni under FPP x? Suami boleh teman dkt wad tak? Thank you

4 Balas

xdpt teman pun huhuhu .. sy 6/10 harituu .. suami hnya bg brg dr guard ja .. ni kn lg nk teman mmg xboleh .. smua sndri2 siss

3y ago

bukn sis.. sy direct hospita mcm biase jee xbuat fpp

Time covid nie ada sebab kenapa hubby x leh teman. Be positive mommy dan doa semoga Allah permudahkan segalanya

tk boleh teman sis wpun fpp.. huhu. sy dah call dh hospital selayang

Maaf puan nk tnya... berapa harga bersalin Fpp ini yer??