Musim PKPP ni suami boleh ke masuk LB

Nak tnya..musim.pkpp ni adakah suami boleh teman masuk labrroomm ye..kalau masa PKP n PKPB mmng dgr xboleh..tpi dh PKPP ni adakah dh ada kelonggaran sikit ke..just tnya je sesiapa ibu2 yg dh bersalin di musin PKPP ni..😊..Kalau xdpt suami teman...redho lah..hehe..kena usaha sendiri lah kan..moga diberikan kekuatan kepada ibu2 yg bakal melahirkan dimusim PKPP

1 Balas

Haiii adik saya baru je bersalin, suami dia takboleh masuk sbb pandemic ni. Masuk azan iqamat pun hanya 20min sahaja 😅

4y ago

Alhamdulillah..saya pun dh selamat bersalin..suami bolah azan je..tu pun sekejap je