ingin tahu

Nak tnya..biasa cek upt yg ke berapa minggu baru nmpk terang kalau double line?

9 Balas

Sy time weeks 4 samar sangat tengok betul2 baru nmpk. Hari2 sy buat upt test sbb beli banyak huhu. Pastu line tu makin hari makin terang smpai la harini 5w2d dah makin terang mcm gmbr tu🥰

Hi sis, since sya slalu cek sya share tuk reference ya, yg ni cek around 5w1d

4 weeks, sehari before date period, nak comfirm try guna upt blue tu☺️

Hai sis. Saya cek 4w dah terang. Cek awal sebab ada rasa macam sengal2 di perut

9mo ago

alhamdulillah..skrg dh brp weeks

saya harini 5w2d. baru cek pagi tadi. xterang mana lagi 😅

1y ago

last 2/4..saya cek samar je...tgk hujung bulan baru cek lg n pegi kk..semoga dipermudahkan segala urusan awak n bby 🥰

Kalau buat ultrasound kalau 5 week dah nampak ke

1y ago

Chance untuk nampak tu sangat sangat tipis. Nak buat ultrasound 8 weeks dan ke atas.

Saya check 5 minggu dah terang

1y ago

Sama-sama 😊

Sy cek haritu 4w dah terang

Yg ni dlm 3w5d