Pregnancy test

Assalamualaikum saya nk tnya upt biasa akan terang dua dua line masa berapa weeks ya ?

2 Balas

saya test waktu priod delay 5hari. nak masuk 5w lah kirenye. terang dah waktu tu. test 1st kencing waktu bangun subuh.

3y ago

lain2 orang kot. amalkan folic acid. boleh beli kt farmasi. nnti bukak buku kt kk, dapat free je vit2 lain. sementara nk bukak buku, beli lah dulu. folic acid yg wajib. jgn skip. take care. moga urusan dpermudahkan

5w

3y ago

saya cycle 32hari ikotkan arini 5weeks2day tp takterang dua dua pun. satu pink satu merah . normal ke?