assalammualaikum

Nak tnya tnda2x kta hamil mmg kta kuat buang angin ke tp buang angin yg bau btl lps tu karap kecing

4 Balas

sama lar cm sy...sblm sy bt upt..sy mmg kerap buang angin.n perut rase sebu2..cm nk buang air besar pn ade..sng cerita mmg kerap buang angin yg keluarkn bau yg sgt busuk...lpstu sy kerap kencing...lpstu period sy pn da delay n baru sy bt upt then naik 2 line laju jer n pekat...

tanda2 apa pun tak menjamin kita pregnant atau tak.. seeloknya buat pengesahan melalui UPT kit sampai betul2 terang. masalah buang angin ni berkaitan usus, masalah kencing berkaitan pundi kencing.

better chck upt..

try upt dlu sis