36 weeks

Nak tnya sye slalu sakit perut mcm rasa Sakit nak dtg bulan Tpi x sakit sngat,, X tahu tanda" nak brsalin mcm mna Anak prtama kan So, apa sye mesti prgi hospital Kew sya tunggu tnda" lain bru prgi hospital,?

1 Balas

kalau sakit mcm senggugut tapi sakit tu hilang, tu contraction palsu. tapi kalau sakit perut tu x hilang2, makin lama makin rasa sakit, tu contraction sebenar. boleh terus ke hospital. tanda lain turun darah , pecah air ketuban.