Berat badan momies mngandung

Nak tnya siapa pernah alami semasa hamil berat badan turun. Dri 56kg turun 5kg.

4 Balas

huhu saya la tu. dhla underweight, preggy je muntah2 habis tinggal papan je mak nya. sebulan checkup naik 500g hampehh betul haha ingtkn selera dh okay berat naikla cantik tp takkk. ni tgok checkup hjung bulan ni pulak cemana. nmpk dh gendut skit, harap naik normal pun okay dh.

sayaaaaa saya 56 turun 5kg juga😂 mse buka buku pink dr kata normal. nnti dia akan naik slow2 mse trimester 2

kalau first trim tuh normal je turun.