Cara naikkan berat badan baby

assalamualaikum mumy2 semua… nak tanya ada siapa siapa tahu tak susu formula untuk naikkan berat badan baby??? baby sy 5bulan baru 5kg.. da tukar susu S-26 tp naik 300g je ..😞 dah kena jumpa doktor pakar sebab masalah berat badan

2 Balas

try susu karihome.. ramai ckp sesuai untk naikkan berat badan baby

12mo ago

ada rasanya .. tapi kalau xde try cari dkt farmasi or kedai barangan baby biasa ada

baby mnum susu bpe oz? gap berapa jam?

12mo ago

try naikkn oz.. bg susu lps bby bgn tdo.. slalu dyorg mnum byk..