Clearblue Digital

Nak tnya.. siapa ada pengalaman guna clear blue digital? Saya ada test upt stick tu tpi line kabur sgt.. kalau guna clear blue digital tu boleh x? Takut tak dapat detect jgk sbb hormon rendah. Benda dah lah mahal ?

15 Balas

Boleh jer..dulu sy guna upt casette jer..bila nk double comfirm, terus beli clearblue tp masa tu pikir gak 2 3 kali nk guna terus ke x..tup2 guna jer sbb excited nk tau berapa weeks da..tp sebaiknya guna bile sis betul2 yakin..mmg ada info ckp clearblue dpt detect awal n cara penggunaan kena betul.