clear blue digital pregnancy test?

Jenama clear blue digital pregnancy test ne mmg pakai sekali je ke? Anyone yg ada pengalaman pakai benda ne? TQ.

18 Balas

Sekali je bleh guna...sy pnya la simpan sebagai kenangan...esop tu tgok ait dh hilg tulisan tu...upt yg biasa sy buang...sbb dh ad digital...skali tulisan tu hilg...rsa nk nangis jgk...tp xpa la...dlm hp dh ad gmbr...senap tunjuk kt ayah ngn arwah mak

Ye sekali je, saya punya lepas 3hari hilang dah result.. walauoun mahal tapi rasa berbaloi dengan result yang dia tunjuk. Tak ragu2

3y ago

samalah sis sye pun mcm tu lepas 2 hari hilang ingatkan apa , mujur ada yg sama❤️

Yup sekali.. Tapi best sbb dia auto.. Terus view pregnant or not pregnant. So tak perlu nak was was or nk check double line or single line.

Ya sis.. btul tu. Skali guna ja. Pstu die ade jangka hyt bateri gak. Nnt bile abes bateriny.. hilang bcaan nya tu nnt

Semua jenis upt mmg pakai sekali je sis. Tapi jenama clear blue ni bagus cpt naik result dia .

Rasa semua jenis pregnancy test guna sekali je..takde yg blh guna berulang kali..✌️

sekali je sis.. mahal kan😂 sy haritu test tgok2 tak pregnant rasa rugi plak beli

semua jenis pregnancy test sekali je penggunaan.

Ya sekali ja. Better beli yg bawah dr digital.

Ya skli..dlm 24 hrs result dia hilang