Sakit Di Bahagian Bawah Abdomen

Hello.. Nak tnya.. Normal tak bila sakit dkt bhgian bawah abdomen? Hari tu test upt naik 2line..then bila pegi klinik scan Dr bgitau kantung dah ada.. Cuma blum boleh nampak heartbeat lg.. Payudara mbengkak + mcm sakit2 sengugut dtg.. Biasa tanda2 period sy mcm nie.. Normal ke nie? ?.. Sorry lah tnya.. 1st time pregnant ?

8 Balas

Normal sis..saya sebelum cek upt pon sakit sama mcm sis..sampai nangis2 bawah ketiok suami mintak dipujuk😅😅...2 3 hari lepas tu cek naik 2 line

4y ago

Alahh comelnya 😁

sy sblm tahu prgnant pn sakit ..igtkn tnda nk priod.. tunggu2 priod xdtg.. lewat 4hr dh naik 2line.. after 6@7weeks dh ok dh..

normal. just banyakkan rehat, nanti repeat scan balik and pergi checkup untuk tengok perkembangan baby.

Normal sis,sy pn mcm tue..dh msuk 2bln lbh bru hilang..bykkn minum air,kdg kncing kotor pn bleh jd..

Cek urine x. Kdg sakit abdomen normal. Mcm sy sakit rupanya kne kencing kotor.

Normal. Just relax and enjoy the beautiful life of pregnancy.

Normal sis. Take some rest & bedrest. Congrats

Normal sis