Sakit bawah abdomen sebelah kanan

ada ke mommy yg tgh preg 8weeks sakit2 pinggang , belakang lepas tu bawah perut/abdomen . tp tak selalu lah tpi ada rasa mencucuk sikit . normal ke ? sy first time preggy #firsttimemom #firstbaby

6 Balas

Iya… saya selalu rasa xsedap bawah perut tp xtau nk explain kt suami sakit tu mcm mana.selalu jd waktu malam sy risau jgk lps baca komen dlm ni jd lega sikit…..

sama sy pn da nk 8w bby first pinggang perut bgian bwh n blkg skit² ..nk urut org kata xboleh smpi kadang nk tdo pn xselesa

Saya pun 8w, memang akan rasa sakit sikit dan kadang tu perut kejang tp rasa itu normal sbb baby nK membesar

Sama saya tapi dgn bleeding dah 8 hari tapi tk banyak.. siksanya rasa sakit2 tu kadang2.. risau jgk saya

1y ago

Paham.. saya pun sama taktau nk buat apa 🥲

tgh mengalaminye.jugak skrg...💪💪💪💪.moga kite kuat tuk.mjga amanah Allah ini

Saya pun mcmtu.. Sakit mcm sakit sengugut