Usia kandungan dgn usia janin x sama

Nak tnya mommies2 normal ke kalau usia kandungan dgn usia baby x sma bila scan. Contoh kandungan 9weeks tpi scan baby usia 7 weeks cmtu. Normal x? Spe ada pengalaman mcmni? Risau lah.

11 Balas

Mcm sya pn usia kandungan 31 weeks masa scan. Tpi baby bru 28week. 23/12 doktor nak scan lgi klu masih tiada perubahan sya akan jumpa pakar. Doakan buat sya dan baby.. skrang 33week 4day

3y ago

Ohh oke2 👌

saye haritu jarak usia baby dgn kandungan, 4 minggu. so agak risau.. kene refer pakar hospital. pegi scan,dr kata xde ape, setakat 2 minggu beza tu kira okay lagi. yg penting baby sihat

2y ago

oh gitu. baik sis tq ye

sy ikut date period 10week, ikut date scan 9w2d, normal ke?? sbb sy ad pglmn gugur 2x, jd risau nie ssh nk hilang

3y ago

Normal sis yg penting baby berkembang

Normal. Saya pun sama, saiz baby kecil dari kandungan. Don’t worry as long as baby sihat 🤗

3y ago

sama mcm sy..tp sy risau

Normal rasanya 😂 sy period tak teratur jd due date sentiasa berubah ubah bila scan

Normal puan 😘 no worries k. Yang penting baby sihat

sy pulak baby besar dri kandungan 😬

normal. yang penting baby sihat

normal

Normal je sis..