Susu botol

Nak tnya, mcmna ibu² ajar baby susu botol ? Anak Sya tolak guna botol. Nak susu badan jer

7 Balas

sy mmg yg aja bgi botol awal2 ni husband yg bgi. sy duduk jauh. da terima botol, sy pump bgi botol ke bgi direct anak sy ok je dua2. pastu sy guna puting wide neck. 2nd bby pon skrg sy buat style sama.

yg ni mmg agk ssah,lg2 klo ank dh lama bf.byk yg sy bce mslh2 camni,so mindset sy dlm pantang nnti sy dh spare botol susu siap2,nk ajr gilir2 mase dr awl nyusu.bkn ape,ssah nk tggal klo ade emergency case.

bg sikit2.buat susu sikit2,mcm baby bru lahir tu.pas tu selang seli dgn bf.nt dia susu lg,bg botol pulak.lma2 nt ank boleh terima susu botol

umur brpe sis , klau nk slow2 henti susu badn try letak lipstik ke dkt breast, buat2 mcm sakit berdarah😂

Mula² memang anak taknak sebab dah biasa minum susu badan. Anak dah umur berapa mommy?

Kena selalu buat sis. Rajin alihkan perhatian dia waktu nak bagi puting tu

kene rajin offer