Mommy mommy

Hi, nak tnya kpd yg ad pengalaman , kandungan 38minggu 3hari kerap sakit bahgian bawa perut ,sakit bila bgun dari tempt baring@tidur , kadang2 sakit x boleh tahan tapi dtg dlm 10@20mnit gtu .da rasa sakit 3hari berturut2 ,nak berak tapi tkde yg keluar , adakah perlu segera ke hospital atau tunggu darah @ air ketumban

2 Balas

kalau pnglman sy... sy mngeras 13 mnit skli kdng2 8 mnit skli ..slain mngeras ada kluar mucus plug .. kalau yg sis nie xada kluar drah kan... tapi tngok takut awak dah ada bukaan je.. cuba2 je g hspital cek bukaan..

1y ago

tu la sis takde keluar , baby gerak ok . tapi tk tahan dgn sakit bgun tu sakit sgt makan pun takde selera sejak sakit2 ni ad

kalau sakit tu regular dan makin kuat, pergi la hospital. air ketuban kalau leaking bahaya pulak, takut infection dekat baby