39minggu 3hari

Nak tanya, semalam sy ada keluar lendir barcampur darah. Pergi hospital doktor check jln baru 2cm, dia mintak sy balik rumah.. biasa ke terjadi bila balik rumah rasa sakit mcm contraction dan perut mengeras? Doktor suruh dtg balik bila ada keluar air ketumban #firstmom

1 Balas

ya biasa tu..mula2 on off. 1st mom mmg kena tgu air ketuban pecah baru progress bukaan cepat. unless awk dh overdue, incude baru dktr akn pecahkan.