buka buku pink

hi nak tnya klau kt KKIA nk buka buku pink slalunya dorg amek msa brpa lama utk buka buku tu.?

2 Balas

Sy hari tu sampai klinik dlm pukul 9.30 pagi, nurse suruh isi detail kat buku pink, then g kencing.. Lepas tu tggu nama kena panggil utk check darah.. Interview sikit2 dgn nurse, then tggu lg utk check perut dgn breast.. Lepas dah siap check, last sekali tggu nama kena panggil utk jumpa doktor, utk scan.. Tp sy skip scan sbb dah scan siap2, bawa je gmbar scan tu.. Interview dgn doktor tak lama pun, dah tu kluar, nurse bg appointment next visit dgn vitamin.. Dah boleh balik.. Roughly dekat pukul 11.30 am jgk la siap semua..

5y ago

Utk check klu ada ketulan kat breast.. Sekali nurse akan ajar utk buat sndri kat rumah.. Rasa nya tu pemeriksaan wajib klu pegi check up.. Check breast dgn check perut.. Kena buka bra, so kena pakai baju yg sesuai la..

Klu sye 5@6w dh g bt dan msa ambil bt buku tu xlma pon cma tgu nk ambik drh hiv je lh...

5y ago

sye xade lh smpai 2jam...Xsmpai sejam pon kk kt sni...Huhuhu