buka buku pink

hi, nak tnya mnggu ke berapa yer ssuai utk buka buku pink? dan klu buka buku pink kt swsta,pastu pergi klinik krajaan boleh ke? buku dia sama/lain2 utk swsta dam lerajaan? #firstbaby #9_weeks

2 Balas

biasa 10-12weeks klu kat kk (klinik krajaan), cara dia kol kk berdekatan rumah kita (boleh google klu xtau), bgitau nak bukak buku pink, nnti dia bagi appointmnt.. 😘

3y ago

tq nasib baik bgtahu cara..tq2

Buku yg buka kt swasta tk boleh guna kt kerajaan, so klu buka kt kk teruskan check up kt kk je

3y ago

oh ok2 tq🤗