Selewat-lewatnya brpa weeks buka buku pink

Sy nk tnya pling lwt brpa weeks buka buku pink..dan pling awl brpa weeks

3 Balas

saya anak first dulu 12minggu baru buka.. skrg tgh preggy ank ke-2, skrg dh mengandung 5minggu..tgh tggu bln Ogos ni bersamaan 8/9 minggu utk check kantung.

2d ago

oooo..sy bru 6 weeks.. tnggu buln 8 nk pii klinik

Paling lambat sebelum 12 weeks. Paling awal tu bergantung pada risiko si ibu dan availability slot.

5d ago

wahhh besttnyaaa...awk daa brpa weeks

sy bru 6 weeks hrini..tp kdng2 klinik mreka buka buku lwat mcm 3 buln cmtu ke ats..