tvs scan 4w

nak tnya kalau bt tvs scan 4w4d blh nmpk kantung ke? atau tak?

7 Balas

sy tvs scan, kecik camtu je kantung nya.. itu pun selepas pakar sendiri y cari, doc biasa pun xdpt nk jumpa. sbb awalnya doc detect sy luar rahim, sbb tu sampai pakar gigih cari kantung😂 alhamdulillah lepas 2 minggu (6w4d) dah nampak janin & heartbeat (tvs scan jugak)

4mo ago

sis..Sy pun mcm sis..ada spotting lps tvs semalam..Hmm..ingtkn semalam ja..arini pun ada juga kluar darah..Hmm..ikutkn priod 11w..tp bila tvs scan tgok mcm bru jadi 5minggu..Hmm..

4w terlalu awal untuk detect. Better sis tunggu lagi dalam masa sebulan bila da masuk 8w. For now maybe sis boleh mula jaga kesihatan diri dan kandungan sekiranya upk po+

12mo ago

ok sis. tngu dlu lah smpi sbulan bru scan blk

sy 4w6d bole nmpk kantung kecik sgt scan biasa.. tu pun sy mnum air banyak sgt sblm scan . tahan kencing .

12mo ago

sy bru 4w5d hri ni. nnt tngu rpeat scan sj dktr

Tengo orng juga… even tvs pun kadang kalau lucky nmpak la 4w tu kadang x nmpak juga.

12mo ago

nnt tngu dlu lah

4mgg xnmpk (salah satu punca usia kehamilan xikut cycle period) 5mgg better

terlalu awal mungkin nampak mungkin tak. better tunggu 8-9w scan biasa

12mo ago

ok sis. tq share info

lps buat tvs ada kluar spotting/bleeding x?

12mo ago

sama-sama :)