Folic acid

Hi, nak tnya. Jika sudah ambil ubat obimin, asid folik masih kena ambil juga ke ? Sbb KK bagi saya obimin sahaja. Ada sesapa boleh jawab?

9 Balas

dkt dlm obimin mmg ada asid folic sis. x perlu nk mkn asid folic lain. klu xnk mkn obimin..bole try iberet folic. ambil slh 1 je sis. jgn mkn smpi kedua2 nya. terlalu bnyk mkn ubat ni x bagus. xde fungsi pd ubat tu nt. tp bole mkn sekali dgn omega 3. bagus utk baby jgk sis.

2y ago

utk perkembangan otak baby.